fbpx

Flotte mønstre

med marokkanske fliser

Viser alle 18 resultater

Marokkanske fliser

Indret dit hjem fliser med inspiration fra Marokko. Hos Flisekompagniet kan du finde et stort udvalg af fliser inspireret af marokkanske fliser i alverdens farver, mønstre og belægninger. Med de dekorative fliser kan du tilføre stemning og personlighed til boligens rum og skabe et anderledes udtryk. Den oprindelige marokkanske flise er en meget porøs cementflise, som vi ikke mener er velegnet til danske forhold med meget kalk. Derfor har vi fravalgt at forhandle den ægte marokkanske cementflise. Vi forhandler porcelænsfliser med påtrykt farver og mønstre. Så får du både stemningen fra Marokko samt en vedligeholdelsesfri flise.

LÆS MERE



DEKORATIVE MAROKKANSKE FLISER

Det personlige touch er altafgørende for at skabe et køkken eller badeværelse, som du vil kunne have glæde af i mange år frem. Det kan også være på gulve eller vægge i entreen, i stuen, køkken-alrum eller som pynteflise i andre rum. Den standardiserede løsning, som kan ses i nye huse, er oftest ikke indrettet efter den personlige stil, men i dag er det nemt at pifte rummet op med disse flotte temaer af marokkanske fliser.

Skab stemning og liv med fliser med farver og mønstre inspireret fra Marokko.

Med fliser i flotte farver og mønstre kan du forvandle hele atmosfæren og skabe varme og stemning i dit hjem. De ens- eller flerfarvede fliser giver et farverigt og levende modspil til den nordiske kølige stil, som er mere strømlinet og minimalistisk. Marokkanske fliser kan give bryggers, køkken og badeværelse nyt liv og en helt særlig stemning med flotte toner og farvespil. Der er et utal af muligheder, farver og kombinationer, som kan sætte det unikke præg, du ønsker på dit hjem. Du kan sammensætte farver og mønstre, så de matcher din stil og din bolig.

Giv rummet personlighed og få unik sydlandsk stemning i køkkenet eller spa-atmosfære i badeværelset med marokkanske lignende fliser. Vi hjælper gerne med inspiration og vejledning til, hvordan du kan bruge dine farvede marokkanske fliser til gulv eller vægge, og hvilke motiver der er specielt gode til dit individuelle projekt. Vi holder os hele tiden opdaterede på trends og tendenser.


BESØG OS
- og se vores store udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE