fbpx

Unikke overflader

med metal-look fliser

Viser alle 45 resultater

Fliser i metal-look

Er det et dramatisk og råt look man er efter, så er metal-look fliser den helt rigtige løsning. Mange af metal-look fliserne fås i mega størrelser, der giver det rå endnu en grad opad. Kig forbi vores fliseudstilling og bliv overrasket over hvor flotte disse fliser er.

LÆS MERE

Kr. 39,00

Meget naturtro metal-look fliser

Helt tilbage i starten af nullerne begyndte fliseproducenterne af eksperimentere med at tilsætte metalpartikler til flisedejen. Effekten af metalstøvet giver et stort og uforudseeligt udseende, som rigtig mange flisekunder sætter pris på. Samtidig giver det oftest flisen en mere shiny overflade.

Visse fliser får også et helt 3D look med dybdeperspektiv i fliserne.

Og metalfliserne er kommet for at blive. Næsten alle producenter med respekt for sig selv, har en eller flere metallook fliser i deres program. Og hos Flisekompagniet har vi et bredt sortiment af fliser med metal tema. Så se her på siden eller kom ind i vores udstillinger og se fliser med metallook.


BESØG OS
- og se vores store udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM METAL-LOOK FLISER

Fliser i metal look er lavet af porcelænsgranulat. Nogen af fliserne er tilsat metalstøv, mens andre fliser blot er efterbehandlet for at skabe det unikke look.
Fliser i metal look er fuldstændige vedligeholdelsesfrie og særdeles modstandsdygtige mod såvel skidt som rengøringsmidler. De tåler langt de fleste rengøringsmidler.
Hos Flisekompagniet har vi et stort udvalg af fliser i metal look. Se fliserne her på hjemmesiden eller besøg vores showroom i Odense, Hillerød eller Vejle. Vores fliseeksperter hjælper gerne med at finde den helt rigtige fliseløsning.