Vores historie

I 1996 startede Roberto Arriaga virksomheden under navnet DANESP (Danmark – Espania). Siden 1996 har DANESP beskæftiget sig med at udsmykke danske hjem med fliser og klinker af høj kvalitet både til indendørs- og udendørs brug. Siden har DANESP flyttet til større lokaler to gange.

Fra marts 2009 har DANESP taget det helt store skridt. Morten Jørgensen og Tito Jørgensen bliver partner med Roberto. Til trods for faldende byggeri og finanskrise flytter DANESP til nye og større lokaler på Børstenbindervej – lige i nærheden af Rosengårdscentret, Harald Nyborg og ikke langt fra det nye store IKEA. I forbindelse med flytning af udstilling og lager til Børstenbindervej 2, valgte vi at tage navnet “Flisekompagniet”.

Den nye udstilling, der er én af Danmarks største fliseudstillinger, giver plads til “nye varer på hylderne”. Nu kan man finde alt,hvad du skal bruge, hvad enten du skal have fliser til badeværelse, køkken, entre eller?

Desuden har vi fokuseret på vores kunders forskellige behov. Der er både materialer til den professionelle håndværker og til gør-det-selv manden. Vi har alle nødvendige værktøjer, hjælpemidler og forbrugsmaterialer til fliselægningen. Det strækker sig lige fra Fliseklæb, Fugemasse, Vådrumssikring, Nivelleringssystem, Imprægnering, Rengøringsprodukter over til den helt store professionelle fliseskærer – det hele kan nu handles ved Flisekompagniet.

Flisekompagniet vil gøre sit bedste for at give en god oplevelse, gode løsninger og dermed god service både til private kunder og håndværkere.

VI TILBYDER:

  • 5000 forskelige fliser m.m.
  • Professionel rådgivning
  • Gratis prøvemateriale
  • Udbringning til hele Danmark
  • Salg af badeværelsesmøbler og sanitet
  • Henvisning til dygtige flisemurere

Vi er meget stolte af at have vundet prisen Successvirksomhed 2021.  Det er en pris der gives til solide og successrige virksomheder der skaber vækst.

Du kan læse meget mere om prisen

HER

Se alle
vores flotte
udstillings-
miljøer

ODENSE HILLERØD VEJLE