FLISER

ABK Ceramica

ABK blev etableret i 1992 i Verona i Italien som en specialiseret producent i den keramiske belægnings industri, og producerer også fliser i porcelæn, stentøj og træ. ABK er anerkendt verden rundt som førende inden for italiensk keramik med deres helt egen æstetiske og kvalitetsbevidste design og deres virksomhedsfilosofi, der har kvalitet og service i fokus.

Læs mere om ABK Ceramica her

Atlas Concorde

Atlas Concorde leverer keramiske løsninger til ethvert behov og er en førende spiller inden for hele den keramiske fliseindustri. Dens mission er at give interiørdesignere, arkitekter og selv de mest krævende kunder keramiske løsninger, der passer til alle anvendelsessteder, og som sikrer en æstetisk appel, der er i overensstemmelse med markedets behov og samtidig kombinerer dem med fremragende teknisk præstation. 

Læs mere om Atlas concorde her

Ce.si.

CE.SI. har imere end 50 år producerte keramiske fliser af højeste kvalitet, og som er værdsat over hele verden. Kontinuerlig farveforskning kombineret med brugen af udvalgte råmaterialer gør CE.SI. til en internationalt kendt leder indenfor glaseret porcelæn og stentøj produktion til både væg og gulv. Den brede vifte af størrelser, farver og finish giver uendelige kombinations muligheder og interessante løsninger.

Gazzini

I 1968 stiftede Alfeo Gazzini firmaet, som han stadig står i spidsen for. Ceramica Gazzini har siden begyndelsen været kendt for kvalitetsprodukter. Disse idealer fortsætter og Ceramica Gazzini er idag også med til at sætte de seneste trends. Med yndefulde og elegante enkelheder, der tilbyder nye stilarter og produktinnovationer kan Gazzini altid leve op til slutbrugernes behov. Gazzini er lig med  kvalitetsprodukter, service, førsteklasses produktionsprocesser og ikke mindst miljømæssig ansvarlighed.

Læs mere om gazzini her

Inalco

Spanske INALCO har over 40 års erfaring med produktion af keramiske. Selskabet lægger stor vægt på design og innovation i sine produkter og tjenester. INALCO har specialiseret sig i design og produktion af stor-format fliser der er iøjnefaldende og har stor design appeal. Den banebrydende produktions metode gør det muligt at lave porcelæn fliser i formater op til 150 x 320 cm. Virksomheden eksporterer sine produkter til over 120 lande.

læs mere om inalco her

Imola

Imola Ceramica er en traditionsrig italiensk virksomhed der blev stiftet som pottemageri helt tilbage i 1874. Den keramiske fliseproduktion startede i 1913, og man har derfor mere end hundrede års erfaring med at producere og udvikle keramiske fliser. Fabrikken er som en af de få i verden ejet som et kooperativ for at bevare de gamle dyder og traditioner som fabrikken står for. Produktionen idag er en af de mest moderne og avancerede i hele verden og man anvender bl.a. CDS teknologi for at fliserne får en større dybde i glasuren og et mere naturtro udseende. Imola Ceramica – en innovativ fabrik der designer og producerer morgendagens trends.   

læs mere om imola her

Keraben

Den spanske producent Keraben blev etableret i 1974 under navnet Gres de Nules. Siden da har løbende teknologisk innovation dannet grundlaget for Kerabens strategi. De designer og udvikler deres produkter fra tegnebrættet til produktion og tilbyder fliser med  unikke teksturer og mønstre. Der anvendes de fineste råmaterialer, og banebrydende keramisk flise teknologi der sikrer fremragende kvalitet. De 2 produktionsanlæg i Spanien har en årlig produktionskapacitet på mere end 12.000.000 m2. 

TAU

TAU Cerámica er en spansk producent der med konstant engagement i innovation, teknisk udvikling og æstetiske kvalitet har etableret sig som en markedsleder. TAU – Kreativitet og dedikation gennem et halvt århundrede med fokus på at tilbyde banebrydende produkter.

Møbler & sanitet

Copenhagen Bath

Siden 2009 har Copenhagen Bath leveret danske badeværelsesmøbler i skandinavisk design til de moderne badeværelser. Badekar, håndvaske, kabinetter og tilbehør af nationale og internationale designere. Alt er i top kvalitet og med et unikt design og det er muligt at få produceret din nye håndvask eller bordplade i dit eget design, og med specielle mål. 

Dansani

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til, udover Danmark også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande.

Læs mere om Dansani her

Laufen

I mere end 125 år har det schweiziske mærke LAUFEN stået for præcision, kvalitet, design og bæredygtighed inden for produktion af badeværelseskoncepter. LAUFEN arbejder visionært med keramik, og har en eksperimentel tilgang til det ligesom de har evnen til at oversætte ideerne til de færdige produkter. LAUFEN arbejder med lidenskab og med vægt på detaljer for at opnå den bedste schweiziske kvalitet.

Danline

Bestiller du et nyt badekar fra Danline, er du sikret godt nordisk design produceret i Danmark. Der er kælet for detaljerne, og du kan tilkøbe de spa-funktioner du ønsker. Danline er lig med holdbar kvalitet. Et valg der vil skabe badeglæde for dig og din familie mange år fremadrettet.

Øvrige

Vola

ARMATURER – VOLA-armaturene er dansk design og bliver produceret af VOLA A/S i Horsens, der i 2018 har 50 års jubilæum med produktionen af VOLA armaturer. VOLA hed tidligere I. P. Lund, grundlagt i 1873, er i dag ejet og drevet af Overgaard familien. Navnet VOLA kommer af Verner Overgaard Lund Armaturer.

Grohe

ARMATURERGROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand, dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. I mange årtier har GROHE været dedikeret til deres brandværdier; teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. 

Unica Line

GLAS – Med en bruseløsning fra UNICA by GLASSOLUTIONS er du sikret et produkt af høj kvalitet. De anvender altid sikkerhedsglas, så du og din familie er sikret mod personskade, hvis glasset mod forventning skulle gå itu. Beslag er af den bedste kvalitet fra Tyskland, som er testet for mere end 100.000 åbninger, hvilket betyder, at de holder mere end 65 år, hvis to personer tager bad hver dag.