Atlas Concorde

Siden 1969 har Atlas Concorde udviklet sig til at være Italiens både førende og største producent af fliser. Det er med denne basis bestående af 50 års erfaring, at Atlas Concorde konstant kan kigge mod fremtiden og være toneangivende inden for udviklingen af fliseproduktion. Samtidig er det et firma der er med til at fastsætte globale trends inden for indretning med fliser.

Atlas Concorde har opnået deres position som Italiens største producent, ved både at have fokus på æstetikken og kvaliteten af deres fliser. Derfor er det helt naturligt at deres fliser både bliver brugt i private boliger, restauranter, hoteller, butikker og store byggeprojekter over hele verden.

Flisekompagniet har et bredt udvalg af Atlas Concordes sortiment, der indeholder fliseserier der både kan bringe personlighed og stil til dit kommende projekt.

1000 m2 inspiration

Flisekompagniets showroom er 1000 m2 fyldt med fliseinspiration. Vi har mere end 1000 forskellige fliseprøver og i vores mere end 40 forskellige miljøer kan du lade dig inspirere.

Vores erfarne og dygtige fliseksperter står klar til at vejlede og rådgive dig – og vi giver også gerne en kop kaffe eller varm chokolade!

Vi bor tæt på Rosengårdscentret og Ikea i Odense, og vi glæder os til at se dig.

TA’ PÅ VIRTUEL GÅTUR I VORES SHOWROOM 

GÅTUREN STARTER HER