fbpx

MODERNE RETRO

med terrazzo-look fliser

Viser alle 59 resultater

Terrazzofliser

Terrazzo-fliser er smukke og spændende og terrazzo fliser er et godt valg, hvis du ønsker nogle smukke fliser, der kan give rummet et klassisk og spændende udtryk. Traditionelt anvendes terrazzo i badeværelset, men man kan vælge at bruge denne type fliser i næsten alle rum, både køkkenet, badeværelset og opholdsrum.

LÆS MERE

-40%
Original price was: Kr. 525,00.Current price is: Kr. 315,00.


ET GODT ALTERNATIV TIL ET STØBT TERRAZZOGULV

Terrazzo-fliser er både slidstærke og kompakte, hvilket skyldes den måde de er produceret på. De bliver nemlig produceret i kabiner under vakuum, så alle luftlommer og restfugtighed trækkes ud af massen. De terrazzo fliser som Flisekompagniet sælger er lavet af 75 % natursten og resten er den cement, som binder flisen sammen. Fliser af terrazzo er som et støbt terrazzo gulv en smule porøst og vi anbefaler anvendelse af en forsegling til at lukke overflade på flisen og fugen. Terrazzo er ikke velegnet til syreholdige rengøringsmidler.

Terrazzofliser er et godt og reelt alternativ til et støbt gulv

Terrazzofliser har en række fordele i forhold til det traditionelle støbte terrazzogulv:

  • Prisen på det færdige gulv er billigere med fliser i forhold til et støbt gulv
  • Terrazzofliserne er støbt i lukkede kabiner under vakuum, hvilket gør fliserne mere kompakte og mindre porøse – altså et stærkere gulv
  • Udvalget af terrazzo fliser er meget stort og der kan endda vælges flere forskellige overflader.
  • Terrazzofliserne skal ikke slibes efter lægning, hvilket giver meget færre arbejdsmiljømæssige aspekter

Ovenstående omhandler kun de ”ægte terrazzofliser”. Der produceres også porcelænsfliser, som man trykker et mønster af terrazzo-look ned i. Hos Flisekompagniet har vi også et bredt udvalg af fliser med terrazzo look, som udmærker sig ved at være helt vedligeholdelsesfrie og kan tåle alle former for rengøringsmidler.

Hvis du har brug for inspiration til at finde den foretrukne terrazzo flise, kan du besøge os, vi har en af Danmarks største fliseudstilling i Odense og showrooms i Vejle og Hillerød


BESØG OS
- og se vores store udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM TERRAZZOFLISER

Et støbt terrazzogulv er ret kostbart. Et billigere og nemmere alternativ er terrazzofliser. De lægges som almindelige fliser og skal ikke slibes efter gulvet er lagt.
Terrazzo fliser bliver produceret i lukkede kabiner af 75% natursten. Fliserne lægges som almindelige fliser og de skal ikke støbes eller slibes på stedet
Terrazzo er et materiale, der laves af små marmor stykker, som blandes med indfarvet cement. Terrazzogulvet enten støbes eller lægges som fliser.