BUTIK og Udstilling af badeværelse miljøer

ODENSE showroom

Fliser, badeværelsemøbler, armature og sanitet

BUTIK og Udstilling af badeværelse miljøer

ODENSE showroom

Fliser, badeværelsemøbler, armature og sanitet

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi er rigtig glade og stolte af vores showroom i Odense hvor vi præsenterer vores store udvalg af fliser, badeværelsesmøbler og armaturer, og hvor vi har lavet en flot og inspirerende udstilling med mange komplette badeværelsemiljøer.

Badeværelset er dit personlige frirum. Ingen skaber det bedre end dig. Vi har et udvalg der gør det nemt og inspirerende at indrette rummet med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger og vi gør det nemt at indrette et badeværelse, du vil elske hver dag, og hvor du glæder dig til at komme igen.

BOOK tid til 3D tegning og SE DIT KOMMENDE BADEVÆRELSE I virtual reality

Book et tidspunkt til et én times møde, hvor du kan få lavet flotte naturtro 3D tegninger af dit kommende badeværelse. Samtidig har du mulighed for at opleve hvordan det vil komme til at se ud, ved hjælp af virtual reality. Det hjælper dig med at visualisere det færdige resultat og med at vælge de helt rigtige fliser. Visualisering og rådgivning er gratis. 

Vælg dato, klokkeslæt m.m. i kalenderen


Vi vil gerne være velforberedt så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Derfor send os en simple optegning af dit badeværelse med mål og ligende info, hvis du ønsker at få lavet 3D tegninger. Så vil vi være klar, når du kommer.

INDSEND TEGNING

FIND VEJ TIL VORES BUTIK OG SHOWROOM

FLISEKOMPAGNIET
BØRSTENBINDERVEJ 2
5230 ODENSE M

Lige ved Rosengårdcentret og Ikea.