KUNDEPROJEKTER

IMPONERENDE ELEGANCE

Selv på et 3 stjernet internationalt hotel, ville man blive imponeret over dette badeværelse. Rebecca og Steffen Feldingbjerg har skabt et badeværelse der emmer af velvære, kvalitet og luksus, og man kan kun forestille sig hvor dejligt det må være at starte dagen i dette rum. Flisekompagniet er stolte over at have rådgivet parret, blandt andet ved at lave 3D tegninger og ved at kunne vise parret deres kommende badeværelse i 1:1 størrelse, gennem virtual reality – og så er vi naturligvis glade for at kunne levere de fliser der var de helt rigtige til dette fantastiske projekt.

minimalistisk
og eksklusivt
badeværelse

Med et minimalisk designet badeværelse, så sikrer du dig ikke blot et enkelt og eksklusivt look. Du sikrer også at du har et tidsløst design du har glæde af i mange år. Det var netop den minimaliske vej som Sine og Khoa fra Hjallese, valgte. Valget var nemt for dem, ikke kun fordi vi rådgav og støttede dem angående valget – men i høj grad også fordi vi kunne skabe badeværelset i 3-D og i virtual reality så Sine og Khoa på forhånd kunne se hvordan de valgte fliser og badeværelsefliser ville se ud i deres badeværelse.

køkken
med stil

Når man følger de helt nye trends, så kan man få et køkken der er så flot som dette. Tine og Henrik var fra starten med på at gå lidt videre end det normale, og vi fandt frem sammen frem til hvilke fliser der ville bringe deres nye køkken helt up to date med hvad der design mæssigt rør sig lige nu.