Se dit badeværelse i 3D

Når du skal indrette dit badeværelse, er er der mange ting at tage stilling til. Husk på at dit valg af fliser, møbler, sanitet og armaturer alle er med til at danne det samlede billede af dit nye badeværelse. Og oftest er det de små detaljer, der betyder meget for det samlede indtryk.

Det kan dog være svært at forestille sig, hvordan alle elementer kommer til at fungere som en helhed. Derfor tilbyder vi at tegne dit badeværelse i 3D.

En 3D-tegning giver dig en meget naturtro visualisering af, hvordan dit badeværelse kommer til at se ud. Og på den måde kan vi bedst hjælpe dig til at realiserer din drøm om et nyt badeværelse.

Hos Flisekompagniet tilbyder vi gratis rådgivning og inspiration via 3D-tegning, og i vores udstilling i Odense vil du have mulighed for at opleve dit nye badeværelse i 1:1 i vores VR studie.

Book tid i Odense, eller til et online møde.

Book tid i Odense BOOK ONLINE MØDE

Vi vil også gerne tilbyde dig at aflægge dig et besøg på din adresse for at lave en opmåling til grund for en 3D-tegning. Denne service koster fra kr. 1.995,- (kr. 995,- vil blive krediteret ved flisekøb). Vi tilbyder opmåling i hele landet. Ring på telefon 66173221 og få et tilbud. Vi håber at vi kan få lov til at hjælpe dig sikkert til dit nye drømmebadeværelse. Vi kan designe din flisedrøm.

Gode råd om indretning af badeværelse

Hos Flisekompagniet har vi samlet set mere end 80 års erfaring med indretning af badeværelser. Herunder har vi samlet en række generelle råd, når du skal indrette dit badeværelse:

  • Sørg for god plads om wc’et, så man har god plads omkring sig
  • Vi anbefaler minimum 60-65 cm åbning ind til bruseområdet.
  • Har du et mindre badeværelse, er en glasvæg til bruseområdet en god løsning, da det ikke deler rummet op.
  • Husk at tænke opbevaring ind i din indretning. Sørg for plads til håndklæder, toiletartikler osv.
  • Overvej om der er plads til en hel wellness afdeling i badeværelset f.eks. for enden af rummet.

Fliser er en vigtig del af indretningen

Fliserne udgør en vigtig del af din indretning, og her er rigtig mange muligheder.

Det er afgørende at vælge den rigtige størrelse fliser til rummet, så det kommer at fremstå harmonisk og gerne symmetrisk. I bruseområdet anbefaler vi så få fuger som muligt, så her kan du med fordel overveje én flise i bredden på hver væg.

Vi anbefaler et afløb langs en væg fremfor et afløb midt i gulvet, da det giver mulighed for store fliser med få eller ingen fuger. Et afløb midt i gulvet betyder fald fra flere sider, og dermed anvendelse af små fliser eller kuvertskæring af større fliser.

Når du skal sammensætte det visuelle udtryk, er der rigtig mange muligheder. Herunder kan du se forskellige måder at kombinere fliser:

Helt klassisk hvid flise på væg
og et gulv i kontrastfarve

Samme fliseserie på gulv og væg
men i 2 eller flere farver

Ens flise på gulv og væg

Forskellige fliser på gulv og væg

Flere ideer til indretning af badeværelse