Bredt udvalg af glaserede fliser

Flisekompagniet har et bredt udvalg af flotte fliser, såsom glaserede fliser, mosaikfliser og mange andre typer. Du har derfor gode muligheder for at finde præcis den form for fliser, som du bedst kan lide. Vi har samlet hele vores udstilling af fliser og klinker på Børstenbindervej i Odense, hvor vi hører til.
Du har mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige typer, priser og størrelse, så du kan med stor sandsynlighed finde de rette fliser. Det kan du, både som privatperson eller professionel håndværker, der skal have lagt glaserede fliser.

Hvis du besøger os i Odense, vil du ligeledes have mulighed for at tale med vores eksperter, der helt sikkert vil kunne vejlede dig omkring det rette valg af glaserede fliser.

FORDELE VED GLASEREDE FLISER

En af de klare fordele ved glaserede fliser, er at de er nemme at rengøre og vedligeholde. Samtidig kræver de typisk ikke nogen beskyttende behandling. Man skal naturligvis primært vælge glaserede fliser, for man kan lide det udtryk, de kan være med til at give ethvert rum.
Det er helt op til dig selv, hvor du ønsker at benytte glaserede fliser, men vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor det vil være det rette valg. Flisekompagniet har nemlig et computerprogram der viser, hvordan det visuelt vil komme til at se ud, med de glaserede fliser du har valgt.

Hvis du har lyst til at se vores store udvalg af glaserede fliser og andre flisetyper, er du velkommen til at besøge vores store fliseudstilling i Odense. Alternativt er du altid velkommen til at kontakte os og udnytte vores viden på området.

mere end 25 års erfaring

KONTAKT OS