fbpx

NEM VEDLIGEHOLDELSE

med unikke terrasse fliser

Viser alle 25 resultater

KERAMISKE TERRASSEFLISER/UDENDØRSFLISER

Rammen om en god sommer er ofte en flot terrasse. Vores keramiske udendørsfliser adskiller sig på flere måde fra de traditionelle betonfliser, først og fremmet fordi udvalget består af mange flere forskellige og spændende looks og designs og så ved at være vedligeholdelsesfrie og ligeså rengøringsvenlige som indendørsfliser. Vi har et bredt udvalg af udendørsfliser og er altid klar til at rådgive dig, så du snart kan nyde sommeren på en ny terrasse.

LÆS MERE

Kr. 319,00
Kr. 319,00
Kr. 319,00
Kr. 48,00


HVORFOR KERAMISKE FLISER UDENDØRS?

Alle kender dem og næsten alle har dem – terrassefliser i beton. Når udendørs fliser i beton skal være “spændende”, er de lavet i lidt anderledes formater eller der er blandet en anelse rød farve i betonen, men det er stadig de samme udendørsfliser vi har set på de sidste mange år. Men hvorfor have de samme fliser som din nabo, når der findes en både bedre og flottere løsning?

FLOTTE SPANSKE OG ITALIENSKE FLISER UDENDØRS

De sidste mange år har vi haft stadig mere fokus på at lukke lys ind i vores boliger, og fokus på at åbne op så vi er mere i kontakt med naturen udenfor. Derfor har vores boliger fået større vinduespartier, og mange har også fået f.eks. skydedøre der lukker op ud til vores haver og terrasser. Vi er kommet meget mere “i kontakt” med vores have og terrasse og terrassen er i meget højere grad blevet en vigtig del af vores bolig.Derfor fortjener terrassen også mere opmærksomhed og ikke mindst flotte fliser. Du kender sikkert til de mange flotte og spændende fliser du kan få til din stue, badeværelse og køkken. Det er mange af disse flotte fliser du også kan få i versioner der kan bruges som udendørs fliser til din terrasse. Dermed kan du bruge den samme flise i din stue eller alrum, og så på din terrasse. På den måde binder du indendørs og udendørs sammen på en fantastisk måde, hvor dit indendørsgulv forsætter på din terrasse og flyder sammen, når du på en sommerdag åbner op til din terrasse.BESØG OS
- og se vores store udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE