fbpx

Rå overflader

med rustikke fliser

Viser alle 35 resultater

Teglklinker, gulvtegl og terracotta fliser

Teglklinker og gulvtegl produceres også under navnet terracotta. Terracotta betyder “brændt jord” på italiensk og er traditionel uglaseret brændt ler.

LÆS MERESTORT UDVALG AF TEGLKLINKER

Teglfliser er et slidstærkt naturmateriale og kan laves i flere forskellige farver. Teglklinker er kendte for deres rustikke udtryk, farvespil og nuancer, som med tiden blot får en endnu flottere overflade. Teglklinker er modstandsdygtige over for slid og er samtidig rengøringsvenlige og egner sig godt til gulve med gulvvarme. Teglklinker og gulvtegl anvendes derfor typisk i entre, bryggers eller badeværelse.

Flisekompagniet fører teglfliser af mange forskellige typer – helt fra de klassiske, antikke og håndlavede teglsten til de mere moderne maskinproducerede teglklinker. Man kan vælge at købe teglfliser, der er enten glaserede eller rustikke, afhængig af hvad der passer ind i rummets stil og brug. Glaserede fliser er brændt med en glasuroverflade og er nemme at holde rene, da overfladen er glat og vandfast. Med en rustik overflade får man en unik og varm atmosfære i rummet, der er populær i mange danske hjem. Teglfliser er utrolig slidstærke og skaber samtidig en behagelig atmosfære i rummet. Teglklinker er derfor et populært valg til entreen, badeværelset, opholdsrum og lignende.

FLISEEKSPERTISE OG MERE END 25 ÅRS ERFARING

Hos Flisekompagniet har vi en ægte passion for fliser og klinker af høj kvalitet. I mere end 20 år har vi delt vores ekspertise og viden med vores mange kunder. Vi tilbyder materialer til både fagfolk og gør-det-selv-folk, og vi kan vejlede dig efter, hvad der passer til dit projekt og behov. Derfor kan du føle dig helt tryg ved at handle hos os, når du skal vælge teglfliser til din bolig. Kig forbi os og se vores store udvalg af teglklinker og lad os vejlede dig, så du ender med de fliser, der er de helt rigtige til dit projekt.

 

BESØG OS
- og se vores store udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE