fbpx

Klassisk og tidsløst

med marmor-look fliser

Viser alle 75 resultater

Marmor fliser

Skab dit eget wellness rum med fliser der udstråler det klassiske look af marmor. Ægte marmor er utroligt flot, men kræver meget vedligehold. Med keramiske marmor-look fliser får du det bedste af to verdener: Marmors klassiske skønhed, samtidig med vedligeholdsfrie og utroligt slidstærke overflader.

LÆS MEREKLASSISK ELEGANCE MED FLISER I MARMOR-LOOK

Marmor og brugen af marmorfliser er efter mange års hvile endelig genopstået indenfor nye og moderne rammer, der bobler af eksklusivitet og stil af højeste klasse.

Den sorte marmor er så småt ved at vinde anerkendelse på lige fod med den førende hvide marmor og dens grønne efterkommer. Indenfor denne genre af natursten forefindes der den største variation i farver, struktur og egenskaber. I selv samme stentype kan der være stor variation og dermed skaber man et æstetisk smukt udtryk, som ikke kan kopieres med andre materialer.

Marmor fliser er utrolig holdbare, hvilket gør, at du sagtens kan have dem i mange år. De fleste mener faktisk, at de bliver pænere med årene. Vi har et bredt udvalg af marmorfliser, der både kan give dit hjem en klassisk eller rustik stil, afhængigt af hvad du er til.


BESØG OS
- og se vores store udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE

Ofte stillede spørgsmål

Ægte marmor kræver meget vedligehold, derfor sælger vi primært keramiske fliser i marmor-look. Her får du det bedste af to verdener: Marmors klassiske skønhed, samtidig med vedligeholdsfrie og utroligt slidstærke overflader.
Fordelen ved at vælge keramiske fliser i marmor-look er, at de kan rengøres som alle andre keramiske fliser. Og du skal ikke tage særlige hensyn som ægte marmor kræver.