Vægfliser - vi har det store udvalg

Vægfliser kan være en både dekorativ og praktisk løsning i køkkenet eller badeværelset. Vi kan tilbyde et utrolig stort og varieret udvalg af vægfliser, som giver dig gode muligheder for at finde fliser, der passer netop din smag. Vi har vægfliser i forskellige designs og størrelser til ethvert rum, som kan give dit hjem et unikt og nyt udtryk. Alle vores vægfliser er i høj kvalitet og findes i forskellige prisklasser, så alle kan være med rent økonomisk. 
 
Flisekompagniet har mange års erfaring med at servicere danske hjem med fliser, og vi er også klar til at pynte dit hjem med flotte vægfliser. Vi hjælper dig gerne med at udvælge de helt rigtige vægfliser, som kan pynte og forny dit hjem. Hos os kan du finde alle slags vægfliser:
 
• Glaserede
• Rustikke
• Spanske
• Italienske
  

VÆLG DE RIGTIGE VÆGFLISER

Når du køber vægfliser, er det vigtigt at vælge fliser, som passer til både rumtype, størrelse og det øvrige interiør. Samtidig skal de være pæne og praktiske som indendørs fliser og gerne passe til resten af huset. Vi har stor erfaring med indendørs fliser og kan hjælpe dig med at få udvalgt de helt rigtige vægfliser, uanset om det er til køkken, badeværelse, bryggers eller stue.
 

KØKKEN, BAD OG STUE

I køkkenet kan vægfliser være en god løsning bagved komfuret eller køkkenbordet. Vægfliserne er både flotte, funktionelle og er samtidig nemme at holde rene. På badeværelset kan du vælge mellem et væld af farver, mønstre og strukturer, som kan skabe den stil og stemning, du ønsker.
Til stuen, entreen eller bryggerset kan du vælge vægfliser, hvis du ønsker at sætte et personligt præg med flotte detaljer, der binder indretningen sammen. 
 

BESØG VORES FLISEUDSTILLING I ODENSE  

Du kan se vores udvalg på vores store fliseudstilling i Odense, som er en af landets største. Hvis du lægger vejen forbi, står vi klar til at vejlede og rådgive dig. At vælge de rette vægfliser, kan være en udfordring, og du har sikkert en lang række spørgsmål – dem er vores kompetente fliseeksperter klar til at besvare.
 
Udstillingen findes på Børstenbindervej og rummer de nødvendige specialværktøjer til opsætning af fliserne. Afhængig af vægmaterialer er en vådrumsmembran vigtig, hvis du skal have vægfliser på badeværelset. Det er afgørende at vægfliserne bliver opsat korrekt, for at det ser godt ud, og det kan vores værktøj være med til at sikre. Kig forbi eller kontakt os for at høre nærmere. Vi har indendørs fliser, der vil pynte i de fleste rum, som du kan få glæde af i mange år fremover.