Keramiske fliser holder længst

Keramiske fliser er en utrolig populær flise, fordi de kan anvendes i så mange sammenhænge. Fliserne er lavet af ler, der er blevet brændt, glaseret og herefter brændt igen.

Deres mange anvendelsesmuligheder, gør dem til et foretrukket valg for mange danskere. 

Flisekompagniet har derfor et stort og varieret udvalg af keramiske fliser, der matcher til ethvert behov. Så hvis du er på udkig efter keramiske fliser, kan vi helt sikkert tilbyde dig nogle af interesse.

Du kan se vores gode udvalg af keramiske fliser på vores fliseudstilling på Børstenbindervej i Odense. Her forhandler vi alt inden for badeværelsesmøbler, sanitet, armaturer og tilbehør, udover vores store udvalg af fliser og klinker.

Du er velkommen til at besøge vores udstilling, så vil du ligeledes kunne få glæde af den vejledning og rådgivning, vi kan tilbyde. Vi har nemlig en række eksperter med stor erfaring, du helt sikkert kan få gavn af.

KERAMISKE FLISER GIVER FRIE RAMMER

Keramiske fliser er velegnet til mange ting og er i høj grad med til at skabe frie rammer. De kan nemlig benytte i mange forskellige rum og med diverse formål. Således kan keramiske fliser både benyttes som gulv – og vægbeklædning. 

Ikke nok med det, så er keramiske fliser virkelig en fryd for øjet og flotte at se på. Så der er mange fordele ved at vælge keramiske fliser, udover de mange anvendelsesmuligheder.

Vi kan tilbyde en lang række varianter, mønstre og størrelser, så du burde kunne finde de rette keramiske fliser hos Flisekompagniet. Hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte eller besøge os. Så vil vores fliseeksperter være klar til at hjælpe dig på bedste vis. Hvis du har behov for specialværktøj til lægning af de keramiske fliser, vil du ligeledes kunne finde det på vores udstilling. Vi henvender os både til professionelle og private, så alle er velkommen til at lægge et besøg forbi.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad består keramiske fliser af?

Keramiske fliser er lavet af brændt ler, der efterfølgende er glaseret og brændt igen.

Hvorfor vælge keramiske fliser?

Keramiske fliser er utrolig nemme at rengøre og vedligeholde. Fliserne kan bruges til de fleste formål, og de ligger prismæssigt i et niveau under natursten.