fbpx

BRING NATUREN INDENDØRS

med sten-look fliser

Viser 1–100 af 134 resultater

Sten fliser

Træk naturens smukke sten ind i dit hjem med utrolig naturtro sten-look fliser. Naturtro, men samtidig vedligeholdelsesfrie, så du bare kan nyde de smukke overflader.

LÆS MERE

-50%
Kr. 265,00
-51%
Kr. 245,00
-70%
Kr. 180,00


FLISER I NATURSTEN GIVER HJEMMET KARAKTER

Natursten kan være med til at give hjemmet karakter. Flisekompagniet tilbyder et bredt udvalg af fliser og klinker, der bl.a. kan ses på vores store fliseudstilling i Odense. Her vil du også have mulighed for at se vores fliser og klinker i natursten.

Vi samarbejder med nogle af de førende producenter i verden, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig markedets højeste kvalitet. Natursten fliser kan være med til at give ethvert hjem karakter. Natursten vil være en god løsning, uanset om I ønsker fliser indenfor eller udenfor. Af naturstens fliser kan nævnes marmor og travertin. Der vil derfor være mange muligheder at vælge mellem. Vi har stor erfaring med at rådgive vores kunder omkring det rette valg af flise. Hvis du er i tvivl, skal vi nok hjælpe dig med at finde de natursten fliser, der passer perfekt til dit hjem. Samtidig vil du kunne få vejledning om, hvor man lægger fliser i natursten , hvis du ønsker at gøre-det-selv. Det er nemlig afgørende, at det bliver lagt professionelt, for at det ser godt ud.

NATURSTEN FLISER ER MEGET HOLDBARE

En af fordelene ved mange naturstens fliser er deres store holdbarhed, der gør, at du kan have dem i mange år. Det er en klar styrke i og med det er relativ dyrt og besværligt at få lagt nye fliser. Samtidig vil natursten kunne give et fantastisk udtryk, der passer ind i hjemmets stil. Det kan enten være et råt udtryk, rustikt eller mere klassisk. Det vil afhænge af, hvilken form for natursten flise du vælger, men du har muligheder for at give rummet det ønskede look. Du er velkommen til at besøge vores store fliseudstilling på Børstenbindervej og høre nærmere omkring dine muligheder. Alternativ kan du altid kontakte os med spørgsmål.


BESØG OS
- og se vores store udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE