fbpx

UTROLIG NATURTRO

træ-look fliser

Viser alle 18 resultater

Fliser i naturtro træ-look

Hvorfor dog købe en flise, der ligner træ, når man kan købe et ægte trægulv? Fordi fliser i træ-look har mange fordele i forhold til ægte træ:

Fliser er nemme at rengøre
De bliver ikke slidte og kræver ingen vedligeholdelse
De er holdbare og ændrer ikke størrelse som følge af varme eller fugt
Fliser tiltrækker ikke snavs, bakterier m.m. på samme måde som træ
Fliserne er rigtig gode varmeledere og giver god effekt ved gulvvarme

LÆS MEREFliser der ligner træ på en prik

Et eksempel på en moderne brug af trælook fliser er at kombinere dem med fliser i beton look. Det kan give en skandinavisk og minimalistisk stil der passer perfekt til et moderne dansk hjem.

Da fliserne er uopslidelige, er de velegnet til at bruge overalt i hjemmet. For at opnå et så ægte look som muligt, produceres fliser med trælook i plankeformater; lige fra 20x60 cm og helt op i 30x240 cm. Typisk er de lange fliser produceret, så de har en vis fleksibilitet i stivheden – de er altså ikke stive som et bræt. Det betyder meget for, at fliserne kan lægges så jævnt og pænt som muligt med en ganske tynd fuge. Da variationen i størrelserne er så stor, er der også stor forskel i priserne.

Flisekompagniet fører et stort udvalg af fliser i trælook og vi står klar til at rådgive dig, så du når frem til den optimale flise løsning. Mangler du inspiration eller er i tvivl om hvordan trælook fliser kan bruges, så besøg vores fliseudstilling og se vores store udvalg og miljøer med trælook fliser.


BESØG OS
- og se vores store udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM TRÆ-LOOK FLISER

Fliser i trælook er lavet af porcelænsgranulat. Fliserne er efterbehandlet, så de får det unikke trælook.
Fliser er nemme at vedligeholde og rengøre, de er holdbare og ændrer ikke karakter og fliser tiltrækker ikke snavs, bakterier m.m. på samme måde som træ.
Fliserne i trælook har en overfladestruktur, der gør at flisen ligner træ. Fliserne er nemme at rengøre og meget modstandsdygtige overfor skidt og snavs.