Gulvfliser og gulvklinker i høj kvalitet

Se udvalget af fliser her

Hvis du har behov for nye gulvfliser, kan Flisekompagniet hjælpe dig med et bredt sortiment af fliser i høj kvalitet og flotte designs. Du har mulighed for at se vores store udvalg på fliseudstillingen på Børstenbindervej i Odense, samt vores ubemandet showroom i Vejle og Hillerød.

Vores dygtige fliseeksperter er klar til at rådgive dig, og befinder sig i Odense. Vi har over 15 års erfaring med at sælge fliser og klinker, hvilket har givet en stor erfaring og viden på området, som vi meget gerne videregiver til vores kunder. Derfor kan du med stor garanti finde de helt rette gulvfliser, der passer til dit hus og dine behov.

Du kan både vælge at benytte gulvfliser til indendørs og udendørs brug, det er helt op til dig selv, men vi giver gerne vores vurdering af, hvad der vil være bedst. Flisekompagniet tilbyder gulvfliser, der kan benyttes både indenfor eller udenfor.

GULVFLISER TIL BADEVÆRELSE

Hos Flisekompagniet kan du finde fliserne til dit nye badeværelse. Vi har et stort udvalg af vådrumssikrede muligheder og variationer, så der er garanti for at finde noget, der falder i din smag og stil. Ved valg af fliser til badeværelse er der flere ting, der skal tages op til overvejelse.

Dette kan vores meget dygtige fliseeksperter guide og vejlede igennem. Disse overvejelser varierer fra alt til modstandsdygtighed, størrelse på fliserne samt materialevalg m.m. Se nærmere om gulvfliser og klinker til badeværelse her.

GULVFLISER MED FORSKELLIG SLIDSTYRKE

Flisekompagniet har gulvfliser i forskellige slidstyrker, hvilket betyder, at vi har passende gulvfliser, uanset hvor du vil lægge dem. Valget af gulvfliser vil for manges vedkommende vedrører design og pris. Det er bare lige så vigtigt at fokusere på slidstyrken, for nogle rum vil stille større krav til slidstyrken.

Gulvfliser er generelt en rigtig god løsning, for de er lette at vedligeholde og kan lægges på mange forskellige måder. Man har mulighed for at lægge dem i frie rammer, præcis som man ønsker det.

Hvis du er i tvivl om hvilken type gulvflise, der er det rigtige til dit hjem, kan vores computerprogram være med til at hjælpe dig. Det kan nemlig give dig et visuelt indtryk af, hvordan det vil komme til at se ud. Det er nemlig afgørende, at man får investeret i de helt rigtige gulvfliser, så man får mest mulig glæde ud af dem. Det vil du have mulighed for at få glæde af, hvis du besøger vores butik på Børstenbindervej i Odense.

Har du lyst til at se vores flotte fliseudstilling og tale med vores dygtige eksperter, er du altid velkommen til at besøge os. Du kan altid kontakte os for at få yderligere informationer om vores produkter.

Når man skal vælge klinker, er det afgørende, at man først får klarlagt formålet med dem, for det er nemlig med til at afgøre, hvor slidstærke de skal være. Hvis du har behov for nye gulvklinker til dit køkken, vil det typisk være bedst at vælge slidstærke klinker, i og med der er meget bevægelse i køkkenet. Er det i stedet nye badeværelsesfliser, behøves der ikke være samme krav til slidstyrken, fordi man ikke slider lige så meget på dem.

Alle disse overvejelser er noget vores dygtige eksperter har prøvet mange gange og har stor erfaring med. Så de kan helt sikkert hjælpe dig med at finde frem til de rette gulvklinker, der passer til dine behov.

De vil ligeledes kunne hjælpe dig med meget andet, end kun lige at få valgt de rigtige klinker. Både når det kommer til det nødvendige værktøj eller selve lægningen af klinkerne, der kræver både viden og erfaring.

GULVKLINKER I DIT KØKKEN

Gulvklinker til køkkenet er den mest praktiske løsning. Det er en slidstærk mulighed, der er holdbar samt nem at rengøre. Hos Flisekompagniet har vi et stort udvalg af klinker, der kan bruges både på gulv samt mulighed for integrering i køkkenet i form af bordplade, stænkplade af klinker, som for eksempel de populære metrofliser osv. For at læse mere om gulvklinker til det nye køkken, så klik her.

VÆLG DE RIGTIGE GULVKLINKER TIL DIT BRYGGERS

Nogen af de helt klare fordele ved gulvklinker og fliser, er at de er særdeles nemme at rengøre og at de er slidstærke. To kvaliteter der virkelig kommer til sin ret i et bryggers. Det er ikke småting vi byder vores bryggers, der både skal modtage al trafik ind i vores hjem, inklusiv beskidt fodtøj og vådt overtøj, og samtidig skal gøre det som vaskeri og rammen for det der er for groft til køkkenet.
Gulvklinker er som skabt til den behandling og er det helt rigtige valg til dit bryggers.

GULVKLINKER TIL STUEN

I Danmark har vi traditionelt sjældent brugt gulvklinker i vores stuer, men flere og flere vælger nu den løsning. Det er der en god grund til, når man medregner alle fordelene man får med en løsning med gulvklinker. Det er en ting, at gulvkliker og fliser er særdeles nemme at rengøre og har en lang levetid, da de både er slidstærke og farve- og formfaste.

En anden ting er som mange glemmer er, at klinker også er modstandsdygtige overfor bakterier og dermed er allergivenlige. Sidst men ikke mindst så kan du, på grund af det store udvalg, finde lige netop det look du ønsker, om det er det rå og moderne betonlook, imponerende fliser med metallook eller det varme sydlandsk look som kun terracotta gulvklinker kan give dig. 

VÆLG DE RIGTIGE GULVKLINKER TIL DIT BRYGGERS

Nogen af de helt klare fordele ved gulvklinker og fliser, er at de er særdeles nemme at rengøre og at de er slidstærke. To kvaliteter der virkelig kommer til sin ret i et bryggers. Det er ikke småting vi byder vores bryggers, der både skal modtage al trafik ind i vores hjem, inklusiv beskidt fodtøj og vådt overtøj, og samtidig skal gøre det som vaskeri og rammen for det, der er for groft til køkkenet. Gulvklinker er som skabt til den behandling og er derfor det helt rigtige valg til dit bryggers.

GULVKLINKER I FORSKELLIGE MØNSTRE

Flisekompagniet har et stort sortiment af både fliser og klinker, så hvis du har brug for gulvklinker til dit hus, har du muligheden for at lægge vejen forbi udstillingen. Den kan besøges på Børstenbindervej i Odense. Der er også mulighed for at besøge vores ubemandet showrooms i Vejle og Hillerød. I udstillingerne vil du kunne se et enormt udvalg af gulvklinker, der både findes i forskellige mønstre, strukturer og prisklasser. Der burde derfor være noget af interesse for enhver smag. Det er i hvert fald vores hensigt, med det store udvalg. Vi tilbyder gulvklinker til alle, så det har ingen betydning, om du er professionel håndværker, eller gerne vil gøre det selv.

En af de klare fordele ved gulvklinker er, at de er lette at vedligeholde og samtidig er det muligt at lægge dem i frie rammer. Så du kan få skabt præcis den stil og det udtryk du ønsker. Hvis du er i tvivl om klinker er det rette valg for dig, så er vores eksperter klar til at hjælpe dig og forklare hvilke fordele og ulemper, der vil være forbundet med klinkerne.

Du er velkommen til at besøge os på Børstenbindervej i Odense, Vejle samt Hillerød og se vores udvalg. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rette løsning, til de behov du måtte have til mønster, pris og meget mere, i Odense. Alternativ kan du altid kontakte os for at få yderligere information.

Ofte stillede spørgsmål om gulvfliser

Hvad er fordelen ved gulvfliser?

Når du vælger fliser til dit gulv, får du et gulv der er nemt at rengøre og vedligeholde. Fliser er slidstærke og forbliver pæne i mange år. Se her, hvordan du vælger de rigtige gulvfliser