Vælg de rigtige badeværelsesfliser

Se alle fliser her Find inspiration her

Har du brug for nye baderumsfliser eller klinker til dit badeværelse? Lad Flisekompagniet være din hjælpende hånd i processen. Vi har et væld af varianter og farver, så du kan få den type af fliser eller badeværelsesklinker, som du leder efter. Vi hjælper gerne med løsninger til dit badeværelse, så du får det optimale ud af pladsen på dit badeværelse.

SÅDAN VÆLGER DU DE RIGTIGE FLISER TIL BADEVÆRELSET – DE OTTE FASER

Hos Flisekompagniet har vi udarbejdet otte faser, som gennemgås når du skal i gang med at få lagt nye fliser på badeværelset. Disse otte faser er meget vigtige at følge, for at du får det optimale resultat, som matcher dine drømme og behov bedst muligt. Det er altafgørende at du har gjort dig tanker i forhold materialevalget af dine fliser, samt have overvejet nøje hvilke mønstre og glans dine klinker skal have. For at kunne matche resten af dit badeværelse. Se vores otte faser igennem og besøg os. Vi hjælper med gode idéer og inspiration til, hvilken type af fliser eller klinker der passer bedst til dit baderum.

  • Rådgivning
  • Materialevalg
  • Størrelse på fliserne
  • Farve, glans og lysforhold
  • Mønster
  • Stil
  • Kontrast
  • Rengøring

Valg af badeværelsesklinker og fliser

Det kan være en stor videnskab, at skulle vælge klinker eller fliser til badeværelset. Designmæssigt skal de matche dine drømme, men de skal også være modstandsdygtige overfor snavs – og sågar være syrefaste. Valget af fliser til badeværelset er din garanti for den bedste belægning. Vores fliser er blandt andet modstandsdygtige overfor diverse bakterier, de har en årelang levetid og er ydermere modstandsdygtige overfor diverse tryk og mærker. Der findes forskellige typer af fliser, blandt andet keramiske fliser samt Gres Porcellanato.

Keramisk flise

Den keramiske flise er produceret i keramisk materiale, som er blevet brændt ved høj varme. Når flisen er blevet brændt er det din garanti for en slidstærk flise, som er modstandsdygtig for snavs og bakterier.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato er en ny, revolutionerende måde at producere porcelæns lignende fliser på. Det er en sværere fase, at producere Gres Porcellanato. Dels fordi brændningstemperaturen skal være ekstremt høj og stabil, igennem brændningsprocessen. Gres Porcellanato er i sidste ende et særdeles slidstærkt keramikprodukt.

Den gode service

Hos Flisekompagniet er du sikret den gode service, hele vejen igennem processen fra inspiration og til færdigt køb af dine baderumsfliser. Vi hjælper dig med at indfri dine drømme, så du får det absolut bedste resultat. Du kan komme ind og besøge os i vores 900kvm. store showroom, som emmer af inspiration og muligheder for dig. Besøg os i showroomet i Odense allerede i dag, og kom tættere på at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed!

Ofte stillede spørgsmål om badeværelsesfliser

Hvilke fliser skal jeg vælge til badeværelse?

Lagt de fleste fliser og klinker kan bruges til badeværelset. Det er i høj grad din personlige smag, og dine krav til nemhed af rengøring, der bestemmer hvilke fliser, der er de rigtige for dig. Klik her for at se mere om valg af fliser til badeværelset

Hvor køber man fliser til badeværelse?

Hos Flisekompagniet finder et stort udvalg af badeværelsesfliser i høj kvalitet. Se udvalget af fliser til badeværelset her