ABK Ceramica

I hjertet af Emilia-regionen i Italien, producerer ABK gulv- og vægfliser, der er ideelle til brug både indendørs og udendørs, og som er inspireret af de nyeste tendenser indenfor interiør og grafisk design.

ABK er en af italiens 10 største producenter af keramik- og porcelænsfliser, og deres fliser sælges i over 80 lande. Fliserne fremstilles i deres 2 “state-of-the-art” fabrikker i henholdsvis Finale Emilia og Solignano Nuovo. De 2 fabrikker kan tilsammen producere mere end 7 millioner kvadratmeter fliser om året. 

ABK leverer karakterfulde og originale løsninger til hjemmet, store projekter som hoteller og restauranter og det offentlige. ABK leverer banebrydende produkter, der kombinerer sofistikeret æstetik med enestående teknisk ydeevne. Deres gulv- og vægfliser fås også i ekstra tykke versioner og inkluderer modulære og fleksible løsninger. ABK rammer den moderne smag og med de mange forskellige anvendelsesmuligheder er ABK’s produkter både unikke og kan sammensættes indbyrdes med hensyntagen til stil, farve og størrelse – altsammen i overensstemmelse med en moderne designtilgang og de seneste trends.

1000 m2 inspiration

Flisekompagniets showroom er 1000 m2 fyldt med fliseinspiration. Vi har mere end 1000 forskellige fliseprøver og i vores mere end 40 forskellige miljøer kan du lade dig inspirere.

Vores erfarne og dygtige fliseksperter står klar til at vejlede og rådgive dig – og vi giver også gerne en kop kaffe eller varm chokolade!

Vi bor tæt på Rosengårdscentret og Ikea i Odense, og vi glæder os til at se dig.

TA’ PÅ VIRTUEL GÅTUR I VORES SHOWROOM 

GÅTUREN STARTER HER