Inalco

Det spanske firma INALCO kan prale af over 40 års erfaring, og har lige fra begyndelsen lagt stor vægt på design og innovation.

INALCOs fliser har deres egen stil. De er trendsættende og alligevel tidløse i deres appel. De er inspireret af fine materialer og fås i en palette af neutrale farver, som for eksempel hvid, sten, sand, grå og sort. Det sikrer muligheden for at kunne skabe iøjnefaldende kombinationer og løsninger der er i overensstemmelse med de nyeste tendenser indenfor interiørdesign.

Firmaet har været pionere indenfor udviklingen af storformat fliser i størrelser helt op til 150×320 cm, og som er en af de mest markante trends indenfor indretning med fliser. Inalco var også først til at udvikle digital tryk på fliser. En teknologi der både gør det muligt at fremstille langt mere kreative og naturtro fliser, og en teknologi der er langt mere miljøvenligt.

Med Inalco’s produkter kan du skabe badeværelset der udstråler kvalitet og elegance og som bringer glæde i din hverdag.

1000 m2 inspiration

Flisekompagniets showroom er 1000 m2 fyldt med fliseinspiration. Vi har mere end 1000 forskellige fliseprøver og i vores mere end 40 forskellige miljøer kan du lade dig inspirere.

Vores erfarne og dygtige fliseksperter står klar til at vejlede og rådgive dig – og vi giver også gerne en kop kaffe eller varm chokolade!

Vi bor tæt på Rosengårdscentret og Ikea i Odense, og vi glæder os til at se dig.

TA’ PÅ VIRTUEL GÅTUR I VORES SHOWROOM 

GÅTUREN STARTER HER