Imola

Italienske keramiske fliser af absolut højeste kvalitet, fra en af verdens førende fabrikker. Her finder du et bredt udvalg af keramiske fliser til dit næste byggeprojekt

Imola Ceramica er en traditionsrig virksomhed der blev stiftet som pottemageri helt tilbage i 1874. Den keramiske fliseproduktion startede fabrikken først på i 1913, og man har derfor mere end hundrede års erfaring med at producere og udvikle keramiske fliser. Fabrikken er som en af de få i verden ejet som et kooperativ for at bevare de gamle dyder og traditioner som fabrikken står for.

Produktionen idag er en af de mest moderne og avancerede i hele verden. Processerne udvikles hele tiden, og så sent som i 2008 blev der investeret mere end 750 millioner dkr. i Continua produktionsanlægget der er blandt verdens mest avancerede indenfor den keramiske fliseproduktion. Continua anlægget kan bl.a. producere de nye store formater som markedet efterspørger, i mange forskellige variationer, og med overflader som er helt unikke. Ydermere anvendes der den kendte CDS teknologi for at fliserne får en større dybde i glasuren og et mere naturtro udseende. 

1000 m2 inspiration

Flisekompagniets showroom er 1000 m2 fyldt med fliseinspiration. Vi har mere end 1000 forskellige fliseprøver og i vores mere end 40 forskellige miljøer kan du lade dig inspirere.

Vores erfarne og dygtige fliseksperter står klar til at vejlede og rådgive dig – og vi giver også gerne en kop kaffe eller varm chokolade!

Vi bor tæt på Rosengårdscentret og Ikea i Odense, og vi glæder os til at se dig.

TA’ PÅ VIRTUEL GÅTUR I VORES SHOWROOM 

GÅTUREN STARTER HER