Gazzini

I 1968 stiftede Alfeo Gazzini firmaet som han stadig driver i dag og som er beliggende i den italienske by Sassuolo. Ceramica Gazzini har siden starten været kendt for sin udvikling af fremragende kvalitetsprodukter. Det er disse produkter der forsat gør Ceramica Gazzini til en trendsætter, og til en af af de mest respekterede virksomheder inden for branchen.

Ceramica Gazzinis tætte samarbejde med sit salgsnetværk, medarbejdere og arkitekter gør det muligt at imødekomme slutkundens behov og ønsker – elegant enkelhed, nye stilarter og produktinnovationer. Man kunne kalde det “state-of-the-art” håndværk.

Gazzini har blandt andet lyttet til et ønske og behov fra de nordiske lande, hvor vi bl.a. efterspørger mindre fliser. Derfor finder du et bredt udvalg af fliser i mindre størrelser, f.eks. 10×30 cm og 30×30 cm, i Gazzinis sortiment.

Gazzini tager sit miljø ansvar alvorligt og der bliver løbende investeret i teknologisk forskning og produktionsprocesser med fokus på miljøet.

 

1000 m2 inspiration

Flisekompagniets showroom er 1000 m2 fyldt med fliseinspiration. Vi har mere end 1000 forskellige fliseprøver og i vores mere end 40 forskellige miljøer kan du lade dig inspirere.

Vores erfarne og dygtige fliseksperter står klar til at vejlede og rådgive dig – og vi giver også gerne en kop kaffe eller varm chokolade!

Vi bor tæt på Rosengårdscentret og Ikea i Odense, og vi glæder os til at se dig.

TA’ PÅ VIRTUEL GÅTUR I VORES SHOWROOM 

GÅTUREN STARTER HER