3D TEGNING OG VIRTUAL REALITY 

FRA 3D TEGNING
og VIRTUAL REALITY
TIL
FÆRDIGT
BADEVÆRELSE

Book et tidspunkt til et én times møde, hvor du kan få lavet flotte naturtro 3D tegninger af dit kommende badeværelse.
Samtidig har du mulighed for at opleve hvordan det vil komme til at se ud, ved hjælp af virtual reality. Det hjælper dig med at visualisere det færdige resultat og med at vælge de helt rigtige fliser.
Visualisering og rådgivning er gratis. Hvis du ønsker at få billeder og arbejdstegninger med hjem, koster det 995 kr. som vil blive refunderet ved køb af fliser.

Vælg TIDSPUNKT

BOOK TID ODENSE

BOOK
PERSONLIG BETJENING i
VORES SHOWROOM I
HILLERØD OG VEJLE

Vores showrooms i Hillerød og Vejle er altid åbent via login med sms. Showroomet er normalt ubemandet, men hver torsdag i Vejle, og hver fredag i Hillerød, er der mulighed for at blive personligt betjent af én af vores erfarne fliseeksperter.

FÅ LAVET 3D TEGNINGER
AF DIT KOMMENDE BADEVÆRELSE

Book et tidspunkt til et én times møde, hvor du også kan vælge at få lavet flotte naturtro 3D tegninger af dit kommende badeværelse. 

VÆLG TIDSPUNKT

BOOK TID HILLERØD BOOK TID VEJLE

FÅ OVERBLIKKET I FLISIOTEKET

Med mere end 800 forskellige fliser at vælge imellem, så kan det være svært ikke at miste overblikket. I Flisioteket kan I se fliseprøver af alle vores fliser, opdelt i de forskellige looks. På den måde kan I for eksempel se alle vore fliser i beton look, og sammenligne dem side om side.

FÅ TILSENDT FLISEPRØVER
AF UDVALGTE FLISER

SE UDVALGET HER

MERE END 20 ÅRS
ERFARING

Siden vi for 22 år siden åbnede vores butik, er vi vokset betydeligt. Det har vi kun kunnet fordi vi til stadighed har levet op til vores kunders tillid, og fordi at vi har kunnet guide dem til de helt rigtige valg.

Vi samler på tilfredse kunder, og vores samling er stor!

Firmaprofil

EN HJÆLPENDE
BLYANT

Roberto Arriaga har 20 års erfaring fra flisebranchen og tilbyder arkitekter at finde de helt perfekte fliseløsninger til deres projekter.

arkitekthjælp

VI HAR LIGGET
OG LAGT

Få rådgivning fra vores fliseeksperter.
Når de flotte fliser er købt, så skal de sættes op. Vi har de helt rigtige produkter til flisemontering – produkter der er nøje udvalgt og efterprøvet, og som giver talrige fordele frem for andre leverandøres produkter. 

gode råd

WELLNESS
FOR FLISER

Flotte fliser fortjener den helt rigtige pleje. Når du køber fliser hos os, kan du drage nytte af vores store erfaring og ekspertise, for vi står parate til at give dig de bedste råd om hvordan du holder dine fliser lige så flotte som da de var helt nye.

flisepleje

EN VERDEN AF FLISER OG KLINKER


Vi elsker fliser, og i de mere end 20 år vi har eksisteret, har vi leveret fliseløsninger til rigtig mange kunder og projekter. Igen og igen får vi tilbagemeldinger fra vores kunder der bekræfter at valget af fliser som vi har hjulpet med at finde frem til, har været det helt rigtige. Vores samling af mere end tilfredse kunder vokser derfor konstant, og det gør vi vores bedste for at den bliver ved med.

Flisekompagniet har én af Danmarks største fliseudstillinger. Den viser vores kæmpe udvalg og har mere end 40 forskellige miljøer der kan inspirere dig. Du kan finde alt hvad du skal bruge, hvad enten du skal have fliser til badeværelse, køkken, entré eller… og vores fliseeksperter står klar til at rådgive og vejlede dig. Flisekompagniet har også et stort udvalg af badeværelsemøbler og sanitet, og vi kan derfor hjælpe dig helt i mål med dit nye badeværelse.

Vi fokuserer på vores kunders forskellige behov. Vi kan for eksempel også tilbyde materialer til den professionelle håndværker og til gør-det-selv manden. Vi har alle nødvendige værktøjer, hjælpemidler og forbrugsmaterialer til fliselægningen. Det strækker sig lige fra Fliseklæb, Fugemasse, Vådrumssikring, Nivelleringssystem, Imprægnering, over til den helt store professionelle fliseskærer – det hele kan handles ved Flisekompagniet.

Når man har fundet de rigtige fliser og ens projekt er færdigt, så skal de nye fliser naturligvis også plejes, så de holder sig som var de helt nye. Flisekompagniet har udvalgt leverandører af professionnelle plejeprodukter og kan tilbyde dig produkter der sikrer dig de flotteste fliser i længst tid.

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen til vores “verden af fliser”.