SOM SET PÅ TV
Flisekompagniet har leveret fliserne til

SOMMERDRØMME

Stort udvalg, rådgivning og 3D tegninger sikrede det rigtige valg af fliser

SOM SET PÅ TV

Vi har leveret fliserne til

SOMMER
DRØMME

DRENGENES BADEVÆRELSE

REN HVID 

Til brusenichen, valgte drengene den helt lyse kontrast til den forholdsvis mørke grønne farve på de øvrige vægge.
For at understrege det enkle, endte det med en forholdsvis stor flise i størrelsen 30×90 cm.

SE MERE HER

TERRAZZO med et hint af mint

Valget til gulvet endte med at blive en af de mange helt moderne terrazzofliser i vores udvalg. Sammen fandt vi frem til en terrazzo der har et hint af mintgrøn i sig, så vægge og gulv blev bundet sammen af de fælles grønne nuancer. Størrelsen drengene valgte blev en 40×40 cm. flise.

SE MERE HER

PARRETS BADEVÆRELSE

IRRET KOBBER LOOK

RAMA flisen er inspireret af irret kobber, som man ser på f.eks. gamle slottes tage. Der var ingen tvivl om valget, da parret så de utrolig flotte detaljer og strukturer i flisen, og dens mintgrønne farve passede perfekt til deres øvrige amerikansk diner inspirerede farvevalg. Størrelsen parret valgte til deres bruseniche, blev en 60×60 cm flise.

SE MERE HER

SKAKTERN

Som at træde ind i en amerikansk diner. Så kort kan man vel sige det, når den sarte mintgrønne farve sættes sammen med aluminiumslister og ikke mindst et gulv med sorte og hvide fliser, lagt som skaktern. Enkelt og effektfuldt med små fliser i størrelsen 20×20 cm. 

SE MERE HER

far og datters BADEVÆRELSE

ELEGANTE SILDEBEN

Trods det at det kræver en del at lægge et perfekt sildebens mønster, så var der ingen tvivl om at far og datter, ønskede det altid elegante mønster i deres bruseniche. Valget, blandt vores udvalgs mange forskellige farvenuancer, blev en sart blågrøn flise i størrelsen 28×7 cm.

SE MERE HER

MODERNE HELT LYS BETON

Til gulvet blev valget en næsten helt hvid beton flise, med en diskret og detaljeret struktur. For at få rummet til at syne større, så rådede vi til at vælge en stor flise og det endte med flisen med målene 90×90 cm.

SE MERE HER