Stort udvalg

Find det helt rigtige

badeværelsemøbel

Badeværelsesmøbler – kvalitet og funktionalitet

Når dine drømmefliser er valgt, så fortjener dit nye badeværelse også det helt rigtige badeværelsesmøbel. Hos Flisekompagniet forhandler vi nogle af de beste mærker af møbler – møbler hvor både kvaliteten og designet er i top.
Det handler om at skabe det perfekte, personlige badeværelse. Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige funktionelle produkter, som er skabt med udgangspunkt i høj håndværksmæssig kvalitet, og du kan vælge mellem flere forskellige prisklasser og designs, som passer til alle typer af behov og ønsker.
Badeværelset er dit personlige frirum. Ingen skaber det bedre end dig. Vi har et udvalg der gør det nemt og inspirerende at indrette rummet med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger og vi gør det nemt at indrette et badeværelse, du vil elske hver dag, og hvor du glæder dig til at komme igen.

Badeværelsesskabe

Ud over underskabe med vask har vi et stort supplerende udvalg af elementer og tilbehør. Har du brug for ekstra opbevaringsplads, kan løsningen være et af de matchende højskabe eller et spejlskab. Husk også at prikken over i’et på badeværelset er de personlige detaljer – gå på opdagelse i vores udvalg af spejle, hylder, sæbeholdere, belysning og meget mere.

Væghængte badeværelsesmøbler med vask skaber plads

Har du et lille badeværelse, er det vigtigt, at du har fokus på funktionaliteten i indretningen. Du kan få rummet til at syne større, hvis du udnytter pladsen optimalt og det kan være en god idé, at vælge væghængte badeværelsesmøbler og et væghængt toilet, da du på den måde får mere gulvplads. En anden idé er at udnytte rummets højde ved at indrette det lille badeværelse med hylder. Derved undgår du, at opbevaring tager en masse plads i rummet.

Spejle til badeværelset giver ekstra lys

Spejle gør underværker i indretningen af det lille badeværelse. Bruger du flere spejle, eller et stort spejl, kan du få det lille badeværelse til at syne større. Spejle er lysreflekterende og kan derved give både mere lys og ekstra dimensioner til et rum.

Fra badeværelsesmøbler til wellnessindretning 

Er du privilegeret med et stort badeværelse med god plads til badmøbler, har du mere frie tøjler, når det kommer til badeværelsesindretning, da du ikke støder ind i pladsbegrænsning. Det giver dig mulighed for at indrette et luksuriøst badeværelse, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med de ting, du vælger til indretningen. Vi har udvalget der gør det muligt at skabe dit eget helt personlige wellnessrum.

Se hele udvalget her

1000 m2 inspiration

Flisekompagniets showroom er 1000 m2 fyldt med fliseinspiration. Vi har mere end 1000 forskellige fliseprøver og i vores mere end 40 forskellige miljøer kan du lade dig inspirere.

Vores erfarne og dygtige fliseksperter står klar til at vejlede og rådgive dig – og vi giver også gerne en kop kaffe eller varm chokolade!

Vi bor tæt på Rosengårdscentret og Ikea i Odense, og vi glæder os til at se dig.

TA’ PÅ VIRTUEL GÅTUR I VORES SHOWROOM 

GÅTUREN STARTER HER